Index > Webwinkels > Prijzen > Totstandkoming prijzen

De kosten voor het webwinkel pakket zijn afhankelijk van de omzet die u genereert.

Wij hebben voor deze methode gekozen omdat de andere methoden zoals het limiteren van het aantal producten, pagina's of orders en het instellen van andere beperkingen u ongewild belemmeringen opleggen in uw bedrijfsvoering. Deze methode is een eerlijke manier om de kosten te bepalen. Immers, wanneer uw webwinkel meer omzet genereert zullen grotere aantallen bezoekers, klanten en orders een hogere belasting op onze systemen veroorzaken.

Ongeacht uw omzet kunt u gebruik maken van alle mogelijkheden van de software. U kunt dus onbeperkt producten toevoegen en orders ontvangen.

De basisprijs voor het webwinkel pakket is € 750,- per jaar. Dit is dan ook uw instapprijs voor het eerste jaar. De kosten voor de volgende jaren zijn afhankelijk van uw omzet. Als uw omzet lager is dan € 15.000,- betaalt u alleen de basisprijs, als uw omzet hoger is berekenen wij de kosten aan de hand van een staffel. Deze staffel is zo opgesteld dat naarmate de omzet van uw webwinkel hoger wordt u in verhouding minder voor het pakket betaalt en er meer gratis extra's in het pakket zitten.

Terug naar het prijsoverzicht

Webwinkels Webhosting Domeinnamen E-mail