Index > Webwinkels > Mogelijkheden en functionaliteit

Uw ontwerp

Hoe wilt u dat uw webwinkel eruit ziet? U kunt het uiterlijk van uw webwinkel zelf ontwerpen, of door ons een ontwerp laten maken. Zo ontstaat een uniek uiterlijk, dat perfect aansluit op uw huisstijl of productlijn. En veranderingen? Die zijn altijd mogelijk!

Producten toevoegen

De mogelijkheden om producten te presenteren zijn eindeloos. Toch is het toevoegen en onderhouden van producten bijzonder eenvoudig. Door heldere overzichten en krachtige gereed- schappen voegt u snel producten toe.
Meer lezen

Accepteer online betalingen

Door gebruik te maken van online betalingen kunt u de administratieve kosten verlagen en bovendien de levertijd verkorten. U weet immers direct wanneer een betaling binnen is. Met de webwinkel software van Zeke kunt u gebruik maken van gangbare online betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal. Uiteraard is het ook mogelijk om andere betaalmethoden zoals rembours, vooraf overboeken of contant bij afhalen in te stellen.

Klant- en orderbeheer

Er zijn weinig handelingen nodig om uw klanten te informeren en de order indien nodig aan te passen. Automatisering, zoals het bewaken van doorlooptijden en automatische statuswijzigingen, stellen u in staat om veel orders effectief te behandelen.
Meer lezen

Beheer uw winkel online

U kunt overal ter wereld uw winkel beheren, zonder aanvullende software op uw computer te installeren. Vanuit de online administratieomgeving van de software kunt u alle handelingen verrichten. Of het nu gaat om het opzoeken van klantgegevens, het veranderen van een order of het aanpassen van een pagina.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Veel van uw klanten zullen in uw webwinkel terecht komen via een zoekmachine. Onze software heeft mogelijkheden om uw webwinkel optimaal te laten indexeren door zoekmachines. Denk hierbij aan het gebruik van zoekmachine-vriendelijke URL's, valide HTML, snelle laadtijden van de pagina's en uitgebreide ondersteuning voor meta-tags. De instellingen voor de URL's en meta-tags worden automatisch gemaakt door de software. Uiteraard kunt u hier zelf de wijzigingen in aanbrengen die u nodig acht voor een nog beter resultaat.

CMS volledig geëitegreerd

Door de integratie van een Content Management System (CMS) is het bijwerken van de pagina's van uw webshop gemakkelijk. Een aanvullend CMS voor het bijhouden van uw informatieve pagina's is dus niet nodig!

Talloze mogelijkheden

Onze software biedt alles wat u nodig hebt om een professionele en gebruiksvriendelijke webwinkel te bezitten. De markt van webwinkels staat echter nooit stil. Onze software daarom ook niet. Waar wij mogelijkheden of nieuwe technieken zien om het u als webwinkeleigenaar nog makkelijker te maken zullen wij het pakket daarmee uitbreiden. En hebt u specifieke wensen? Laat het ons weten, wij kunnen u ongetwijfeld helpen bij het realiseren van uw plannen.

Webwinkels Webhosting Domeinnamen E-mail