Index > E-mail > Mogelijkheden

Algemeen

Vanuit ons mailcluster bieden wij verschillende e-mail diensten aan waarmee u beschikt over alle voordelen van een eigen mailserver maar zonder de kosten en het onderhoud daarvan. U kunt hierbij denken aan:

 • E-mail hosting
 • Het versturen van mailings
 • Fallback MX
 • Verschillende (nood)oplossingen op maat

Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Zo is het mogelijk om via SSL verbindingen uw e-mail op te halen. Daarnaast zijn onze mailservers redundant uitgevoerd zodat er geen e-mail verloren gaat bij een onverhoopt probleem op een van de servers. Het beheer van de e-mailadressen en -aliassen is uiterst eenvoudig via ons Service Centre. U kunt daar e-mailadressen toevoegen, wachtwoorden wijzigen en e-mailaliassen aanmaken.

Ook kunt u gebruik maken van onze krachtige spamfilters en virusscanners zodat u zo min mogelijk last heeft van ongewenste e-mail. Uiteraard kunt u uw voorkeuren voor het spamfilter zelf naar wens instellen.

E-mail hosting

Met e-mail hosting kunt u e-mail verzenden en ontvangen via uw eigen domeinnaam.
E-mail hosting heeft de volgende eigenschappen:

 • Verzenden van e-mail via SMTP of webmail
 • Ontvangen van e-mail via POP3, IMAP of webmail
 • Verbindingen beveiligd via SSL en TLS
 • Standaard grootte per mailbox: 1GB
 • Goede spamfilters en virusscanner
 • Dagelijkse backups
 • Auto-responders mogelijk
 • Mogelijkheden voor e-mail op uw mobiele telefoon

Pakketten

Bij onze webwinkel- en webhosting pakketten is e-mail hosting inbegrepen. U kunt deze pakketten uitbreiden of losse e-mail hosting bij ons afnemen, hiervoor gelden de volgende tarieven:

  Mail only 1 Mail only 5 Extra mailbox bij domein (1 Extra mailbox bij pakket (2 Extra mailboxen bij pakket (2
Mailbox grootte 1000 MB 1000 MB 1000 MB 1000 MB 1000 MB
E-mail boxen 1 5 1 1 5
E-mail aliassen 10 50 10 10 50
Prijs per maand 3 € 1,00 € 3,75 € 0,70 € 0,60 € 2,00
  1 Alleen mogelijk als aanvulling op een bij ons geparkeerd domein.
2 Alleen mogelijk als aanvulling op een webwinkel- of webhosting pakket.
3 Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

Versturen van mailings

Wilt u een mailing zoals een nieuwsbrief of e-zine versturen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. De belangrijkste voorwaarde die wij stellen aan het versturen van een mailing is dat de ontvangers van uw mailing u hier expliciet toestemming voor hebben gegeven.

Fallback MX

U heeft zelf een mailserver en wilt er zeker van zijn dat er geen e-mail verloren gaat bij een storing aan uw kant? Dat is mogelijk door onze servers in te stellen als fallback MX. Mocht het afleveren van e-mail op uw eigen server om wat voor reden dan ook niet lukken dan vangen onze servers uw e-mail op en proberen dit op een later tijdstip alsnog af te leveren.

Maatwerk

Ook voor maatwerkoplossingen kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een afwijkende configuratie of noodoplossingen indien het elders misgaat. In de meeste gevallen kunnen wij u per direct van de juiste diensten voorzien. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen.

Webwinkels Webhosting Domeinnamen E-mail