Index > Webhosting > Eigenschappen

Beveiligd datacenter

Onze servers bevinden zich in een streng beveiligd datacenter in Amsterdam. De servers staan hier in een geconditioneerde ruimte waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Zo is er aansluiting op de snelste internet verbindingen van Nederland en is er 24 uur per dag bewaking aanwezig. En bij stroomuitval treedt de noodstroomvoorziening in werking om de servers draaiende te houden.

Snelheid en stabiliteit

De bereikbaarheid en snelheid van uw website is topprioriteit. Wij investeren in snelle servers en houden de belasting van onze servers nauwlettend in de gaten. Een snelle website is gegarandeerd!

Automatische backups

Er worden dagelijks automatisch backups van uw data gemaakt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw gegevens. Indien gewenst kunnen wij ook automatisch een backup van uw gegevens elders (off-site) opslaan voor nog meer zekerheid. Informeer naar de mogelijkheden!

Servers en hardware

Wij stellen hoge eisen aan onze servers en andere hardware. Zo gebruiken gebruiken wij hoogwaardige apparatuur van Dell. Deze apparatuur garandeert een hoge mate van bedrijfszekerheid. Door het relatief lage energieverbruik belasten wij zo bovendien het milieu niet meer dan strikt noodzakelijk.

Webwinkels Webhosting Domeinnamen E-mail